Behandelingen op maat
Superboost behandelingen
Verwijderen van huidafwijkingen
Huidpraktijk

Acnebehandeling in Antwerpen

Maak een afspraak Contacteer ons

Heb jij vaak last van acne, dan is onze acnebehandeling in Antwerpen iets voor jou. Bij Vita Skin Therapy hebben we een machine die ervoor zorgt dat de huid diep en grondig gereinigd wordt. Daarnaast kunnen ook vitamine terug in de huid dringen, zodat je huid terug gezonder zal zijn en je in de toekomst minder last zal hebben van acne.

Geniet van een zuivere huid dankzij onze acnebehandeling in Antwerpen

Naast onze standaard acnebehandeling heeft ons bedrijf ook een behandeling tegen acne speciaal voor studenten. Onze dermatoloog Dr. Karavani ontwikkelde bvendien ook een skincare-lijn voor acne, genaamd Ikari. Deze producten worden tijdens onze acnebehandeling in het instituut te Antwerpen eveneens ingezet om optimale resultaten te behalen. Het behandelen van huidziektes is een focusgebied voor ons, omdat we geloven in non-invasieve manieren om je huid te verbeteren. Wil je ontdekken welke verzorgingsproducten ideaal zijn voor jouw huidtype? Krijg een beter inzicht in jouw huid dankzij onze Ikari-huidanalyse. Bespreek de resultaten in detail met onze huidtherapeut gespecialiseerd in huidverbetering.

Behandelingen

Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Op zoek naar de juiste producten voor jouw huid?

Bekijk onze shop

Vertrouw op onze expertise in huidverbetering

Onze acnebehandeling zal al een heel mooi resultaat leveren tijdens je bezoek aan ons instituut in Antwerpen. Bied je je huid alsnog graag een extra boost? Opteer dan voor onze natuurlijke en onschadelijke fruitzuurpeeling. Het verbetert onder andere de huidstructuur. Heb je nog vragen voor ons? Aarzel niet om ze te stellen door te e-mailen naar info@vitaskintherapy.be of bel naar 0470 62 70 03. Kom nog meer te weten over onze behandelingen door eens te snuisteren door onze blog.