Dé najaarspeel & verzorging

BLOG

Dé najaarspeel & verzorging

** Deze COMBI THERAPY is dé topper na de zomer.  Voor een frisse, gladde huid die er jonger uitziet en mooi in balans is. 


Zomer en zon zijn zalig, maar zelfs met voldoende serum solaire vangen we allemaal UVA en UVB stralen op. Die zorgen voor een mooie bruine huid (pigmentvorming door melanine), maar tegelijk verdikt onze hoornlaag, waardoor we na onze zomerse bad, een groot overschot aan dode huidschilfers hebben.

Die huidschilfers zitten aan de oppervlakte, en bestaan puur uit dode cellen. De huid voelt daardoor droog en ruw aan. Deze cellen gaan hydrateren of 'invetten' heeft geen nut, het is de huid eronder die nog actief is, die moeten wij eerst gaan bereiken.

De ideale therapie vlak na de zomer, is MICRODERMABRASIE: het heel eenvoudig en zeer effectief weghalen van dode huidcellen dmv microkristallen. 

  • Hygiënisch: dankzij de externe dispensers en filters kunnen er geen microkristallen langs de motor komen.
  • Krachtig: voor zeer effectieve behandelingen - en regelbaar ; ook voor de gevoeligste huidjes
  • CE gekeurd: voldoet dus aan alle strenge eisen van het keurmerk.

NEXT ! Heel belangrijke volgende stap is, nu de huid terug helemaal fris is en ontdaan van dode huid, gaan we meteen vitamines naar binnen gaan sluizen dmv 'electromagnetic therapy', dankzij de SKIN ACTIV.

Hoogwaardige vitamines en mineralen kunnen met dit apparaat naar de kern van de cel worden getransporteerd. Dit resulteert in direct zichtbare huidverbetering. 


>>>>> Alvast even AFSPRAAK maken voor deze behandeling ?  Klik hier voor de online agenda en kies voor : 'Microderma met suppl Skin Activ'  >>>>>Hoe werkt de Skin Activ? (even korte technische uitleg ...)


Door een zich snel ontladende condensator wordt een elektromagnetisch veld gegenereerd. Dit elektromagnetische veld dat gepulseerd gedurende 10 us tot 100 ms in stand wordt gehouden, zorgt voor het tijdelijk opengaan van de ion-kanalen in de celmembranen. Door deze ion-kanalen worden de werkzame stoffen tot diep in de huid getransporteerd via de transcellulaire route.

Cel permeabiliteit wordt 400 keer vergroot

Snelheid product doorlating: 1 gram/ 60-90 seconden 

Met de SkinActiv kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen.

Meso-elektroporatie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen onder andere huidveroudering (anti-aging), en huidverslapping, maar ook bij plaatselijke vetophopingen (lipolyse) en cellulite (Cellusage / Meso combi) en striae.

 

Voordelen SkinActiv:

  • Geen injecties
  • Volkomen pijnloos
  • Geen blauwe plekken
  • Uitstekend te combineren met andere cosmetische behandelvormen, waaronder microdermabrasie en medische peels


>>>>> Maak jouw AFSPRAAK maken voor deze behandeling : klik hier voor de online agenda en kies voor : 'Microderma met suppl Skin Activ'  >>>>>


** THUISVERZORGING: advies en shop op maat ! 


En ook thuis passen we onze huidverzorging aan: het is tijd om even extra aandacht te geven aan onze hoornlaag, en vooral ons fris en zacht effect te behouden. Bij VITA Skin raden we daarom aan om iets meer te gaan scrubben, én een aangepaste verzorging toe te passen om even die huid diep te gaan hydrateren.

Onze 2 toptips zijn:

  1. IKARI scrub Pure 3 - de beste scrub momenteel, zacht en toch stevig, kan voor elk huidtype
  2. OMG! anti-aging maskers voor een totaal effect (ogen en volledig gelaat - 3 versies beschikbaar !)

>>> Deze 2 producten kan je nu vinden bij VITA Skin (Montignystraat 15) maar ook op onze online shop www.vitaskinshop.eu >>>

Klik op het product voor meer info, en lees er alles over op onze webshop.


De huidtherapeuten van VITA Skin staan altijd voor je klaar met advies voor jouw huid. Contacteer ons hier, of maak meteen een online afspraak.

Met liefs voor jouw huid !