Peelen met een TWIST

BLOG

Peelen met een TWIST

3 x PEELEN

Microdermabrasie, oftewel weghalen van dode huidcellen om de huid vrij te maken en dus afpeelen van de huid, is de ideale basis voor combi therapie. Onze VITA Skin huidexperten ontwikkelden meerdere opties om na deze basis stap, actieve ingrediënten & stimulanten in te brengen, telkens afgestemd op de specifieke noden van de huid. 

>>> Meteen naar AFSPRAAK maken via onze ONLINE AGENDA of ga naar de CONTACT pagina <<<

Hier leggen we uit waarom microderma een mooie basis is om verder op te werken en meer over de voordelen van de combi - therapieën:


1) WAT is MicrodermaBrazy (of brasie)

Het klinkt en is ook ‘old-scool’ in de wereld van de esthetiek, maar microdermabrasie als behandeling heeft een ongelofelijke troef: namelijk het (snel en veilig) weghalen van de bovenste laag dode huidcellen, om zo de weg vrij te maken voor het toedienen van actieve ingrediënten, en dit op een hygiënische manier.

Onze skilled huidtherapeuten zetten deze mee in voor een diepgaande aanpak van veroudering en maakt van een grove huid, lijntjes/rimpeltjes, slechte hydratatie en doffe teint weer een frisse, gladde en stevige huid. VITA Skin werkt met de 'polijsten'-techniek waardoor deze therapie geschikt is voor zelfs de gevoeligste huiden.

Nog een zeer groot voordeel: 

Je kan deze therapie maandelijks herhalen, ook in de zomer, en dit kan voor alle huidtypes en huidtinten !


2) COMBI THERAPIE x 3: onrustige huid, zwangere huid, oudere huid


** Microderma + Skin Activ: voor de onrustige huid

Heb een vlekkerige huid, af en toe ontstekingen, mee-eters, regelmatig vette T zone: kortom een opfrisbeurt is nuttig ? 

Dan gaan we jouw huid afpeelen of polijsten en dan meteen werkzame ingrediënten inputten, met de tool SKIN ACTIV: een soort van elektrische geleider ("Meso-elektroporatie" = electromagnetic therapy), die de werkstoffen transdermaal naar binnen sluist.  

De formule of cocktail die we gaan kiezen voor jouw huid, hangt dus af van wat jij nodig hebt (kalmeren, activeren, depigmenteren etc ?), en we selecteren daarvoor oplossingen met magnesium, of vitamine c of een van de vele andere opties.

Resultaat: onmiddellijk zichtbare huidverbetering, met diepe voeding en super hydratatie. 


** Prenancy Special: specifiek & veilig voor de zwangere huid

Heb je een baby'tje op komst maar wil je graag je huid verzorgen en je weet niet hoe, en of het veilig is ?

Tijdens de zwangerschap krijgen veel vrouwen vaak een drogere huid, terwijl anderen net weer een opstoot hebben van acné. Heel vaak is diep reinigen, kalmeren en toevoegen van een specifiek (baby veilig !) ingrediënt een goede oplossing om tijdens de ganse zwangerschap toch een mooie en verzorgde huid te behouden. 

Na de micro derma kiezen we voor een veilige vitamine- en mineralencocktail op jouw maat, en gaan we die ingrediënten zo diep mogelijk in de huid brengen. Hier kunnen we geen elektriciteit gebruiken, dus we gaan voor hogedruk ! (klinkt bizar)

Hoe dat werkt? 

We gebruiken een stofzuiger - achtige tool, die jouw huid lokaal heel sterk naar binnen zuigt (no worries - pijnloos ! ) en tegelijkertijd de cocktail onder hoge druk in de huidkanalen 'spuit'.  Voordeel: onder deze hoge druk, wordt al dan niet diep gezet vuil (overtollig sebum, pollutie etc) ineens mee uit gezogen. Dus niet alleen toevoegen van werkzame vitamines, maar ineens een extra diepte porie - reiniging erbij. 

Voordelen van deze hogedruk techniek:

  • Geen injecties
  • Volkomen pijnloos
  • Geen blauwe plekken
  • De sowieso gekozen veilige producten, komen absoluut niet in de bloedbaan (geen naald of beschadiging)
  • De porie wordt meteen ook zeer diep gereinigd

We werken af met een masker, zodat de poriën en huidkanalen alle werkzame ingrediënten goed kunnen absorberen en je huid even kan rusten en kan beginnen te stralen. Mommy-to-be-proof!


** 50+ Special: instant anti rimpel voor de oudere huid

We gebruik de Coolifting techniek: pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels. Wauw dat klinkt heel raar, maar je voelt geen pijn (tis vooral koud) en het helpt wel meteen om je rimpels strakker te maken!

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen: dat zijn collageen stimulerende goodies die dankzij die hoge druk diep in je huid geraken (en dankzij de microderma voorbereiding: nog dieper). Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

Resulaat:

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk een liftend en strakker resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.


YES ! 

Bij VITA Skin kan je dus terecht voor deze 3 opties met steeds een gericht resultaat. Dankzij onze kennis en ervaring, kunnen we jou de beste optie voorstellen. Maak jouw afspraak voor Huidanalyse bij VITA Skin en reken op het beste advies. No time to waste ? Meteen afspraak maken voor behandeling ? Dat kan ! We reserveren graag voldoende tijd voor jou om meteen te starten aan jouw plan op maat.

>>> Meteen naar AFSPRAAK maken via onze ONLINE AGENDA of ga naar de CONTACT pagina <<<

Tot snel !

Liefs van Team VITA Skin