The Pregnancy Special

BLOG

The Pregnancy Special

Zwangerschap en huidverzorging: de ene krijgt plots droge vlekken, de andere opstootjes van acné en laat ons zeker de pigmentaties niet vergeten. 

Omdat veel dames onzeker zijn tijdens hun zwangerschap over wat ze wel en niet mogen doen, ontwikkelde VITA Skin de Prenancy Special: een combi therapie die rekening houdt met jouw (veranderde) huid en deze gaat verzorgen, voor een fris velletje de ganse zwangerschap lang.


Prenancy Special: Microderma + Vitamines op maat


Deze therapie houdt rekening met veilige vloeistoffen, en reinigt, verzorgt en kalmeert de huid.


Stap 1: microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen, en zorgt meteen al voor een verfriste huid. Deze stap wordt meteen al 'gepersonaliseerd' aan de level van gevoeligheid. 


In stap 2 voegen we onmiddellijk werkzame actieve ingrediënten toe dmv van een needless infusion: 

  • we kiezen eerst een solution op maat (ultra reinigend, depigmenterend, etc) gebaseerd enkel op veilige ingrediënten
  • deze wordt via hogedruk diep in de huidkanalen gebracht
  • en we gebruiken enkel naaldloze, manuele technieken (geen elektriciteit)

Afwerken doen we met een masker: meestal gaan we hier voor extra calming, extra voedend. 

Resultaat: onmiddellijk een verfriste huid, gereinigd, met aandacht voor je zwangerschapskwaaltjes (controle van opstootjes etc), veilig voor de baby in de buik en toch effectief voor de mama to be. 

Herhaling: je kan deze therapie maandelijks herhalen, ook in de zomer, en dit kan voor alle huidtypes en huidtinten. 


Meer weten: gedetailleerde info per stap vind je hieronder (even scrollen naar beneden)>>> Meteen naar AFSPRAAK maken via onze ONLINE AGENDA of ga naar de CONTACT pagina <<<STAP 1 - Microdermabrasie: geef je huid een upgrade!Het klinkt en is ook ‘old-scool’ in de wereld van de esthetiek, maar microdermabrasie als behandeling heeft een ongelofelijke troef: namelijk het (snel en veilig) weghalen van de bovenste laag dode huidcellen, om zo de weg vrij te maken voor het toedienen van actieve ingrediënten, en dit op een hygiënische manier.Onze skilled huidtherapeuten zet deze mee in voor een diepgaande aanpak van veroudering en maakt van een grove huid, lijntjes/rimpeltjes, slechte hydratatie en doffe gale teint weer een frisse, gladde en stevige huid.


VITA Skin kiest voor ‘Brazy’: hygiënisch en krachtig


• Hygiënisch: dankzij de externe dispensers en filters kunnen er geen microkristallen langs de motor komen – deze worden via een apart kanaal afgevoerd, naar een afval container.

• Krachtig: voor zeer effectieve behandelingen. Aangezien we met gradaties werken, kunnen we de intensiteit aanpassen aan zowel de gevoeligste, als de stevigste huiden.

• CE gekeurd: voldoet dus aan alle strenge eisen van het keurmerk.


Via deze specifieke techniek wordt de huid ‘gepolijst’, zonder deze te beschadigen. Microdermabrasie bij VITA Skin is een basistechniek om de huid te ontdoen van de verdikte hoornlaag, en de weg vrij te maken voor een actief gerichte behandeling. Er zijn verschillende mogelijkheden in de combinatie !STAP 2 - Needless infusion : vitamines op maat


Tijdens de zwangerschap krijgen veel vrouwen vaak een drogere huid, terwijl anderen net weer een opstoot hebben van acné. Heel vaak is diep reinigen, kalmeren en toevoegen van een specifiek (baby veilig !) ingrediënt een goede oplossing om tijdens de ganse zwangerschap toch een mooie en verzorgde huid te behouden. 

Na de micro derma kiezen we voor een vitamine- en mineralencocktail op jouw maat. We bespreken eerst samen wat de beste aanpak is voor jouw huid (hoe die zich gedraagt op dit moment) en stellen dan de cocktail samen.

Dan gaan we die ingrediënten zo diep mogelijk in de huid brengen. 

Hoe dat werkt? We gebruiken een stofzuiger - achtige tool, die jouw huid lokaal heel sterk naar binnen zuigt (no worries - pijnloos ! ) en tegelijkertijd de cocktail onder hoge druk in de huidkanalen 'spuit'.  Voordeel: onder deze hoge druk, wordt al dan niet diep gezet vuil (overtollig sebum, pollutie etc) ineens mee uit gezogen. Dus niet alleen toevoegen van werkzame vitamines, maar ineens een extra diepte porie - reiniging erbij. 

Voordelen van deze diepte-pomp-techniek:

Geen injecties

Volkomen pijnloos

Geen blauwe plekken

De sowieso gekozen veilige producten, komen absoluut niet in de bloedbaan (geen naald of beschadiging)

De porie wordt meteen ook zeer diep gereinigd

We werken af met een masker, zodat de poriën en huidkanalen alle werkzame ingrediënten goed kunnen absorberen en je huid even kan rusten en kan beginnen te stralen.RESULTAAT:

Een superfrisse huid met voldoende voeding en een glowy look voor elke aanstaande mommy.