Behandelingen op maat
Superboost behandelingen
Verwijderen van huidafwijkingen
Huidpraktijk

Fruitzuurpeeling in Antwerpen

Maak een afspraak Contacteer ons

Kies voor een fruitzuurpeeling bij ons in Antwerpen als je de ultieme anti-aging behandeling wil ervaren. Onze fruitzuurpeelings in Antwerpen verwijderen dode huidcellen dankzij de stimulatie van collageen. Deze behandeling is niet schadelijk, en zorgt bovendien voor meer stevigheid, elasticiteit, vstructuur en een anti-aging in het algemeen. Dit allemaal op een natuurlijke manier.

Verbeter je huidelasticiteit met een fruitzuurpeeling bij ons in Antwerpen

In de wereld van schoonheid bestaan er allerlei soorten peelings. Indien je worstelt met een doffe huid, acné of een vette huid, ben je met een fruitzuurpeeling bij ons in Antwerpen ongetwijfeld geholpen. Bij Vita Skin Therapy bieden we verscheidene behandelingen voor huidverbetering aan. Welke behandelingen kan je, naast de fruitzuurpeeling, bij ons in Antwerpen laten uitvoeren?

Je vraagt je ongetwijfeld af welke de beste keuze is voor jou. Samen met onze huidtherapeute neem je een kijkje naar jouw soort huidtype door middel van een huidanalyse van Ikari. Op basis van de resultaten selecteren we de beste behandeling voor jou. Ook voor een fruitzuurpeeling kijken we tijdens je bezoek aan ons instituut in Antwerpen of het een geschikte behandeling is voor jouw huidtype.

Behandelingen

Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Op zoek naar de juiste producten voor jouw huid?

Bekijk onze shop

Bekijk onze prijzen online

Worstel je met pigmentvlekken? Maak je er geen zorgen over, want het verwijderen van huidafwijkingen is dankzij onze Alma-laser een peulenschil. We laten je natuurlijk ook graag genieten van huidpeelings in ons schoonheidssalon te Antwerpen, maar om pigmentvlekken te verwijderen, raden we echter de bovengenoemde behandeling aan. Neem een kijkje naar onze prijslijst. Als je bijkomende vragen hebt, vragen we je vriendelijk om ons te contacteren door een e-mail te sturen naar info@vitaskintherapy.be of te bellen naar 0470 62 70 03.