Behandelingen op maat
Superboost behandelingen
Verwijderen van huidafwijkingen
Huidpraktijk

Een HiFu-behandeling in Antwerpen

Maak een afspraak Contacteer ons

Een HiFu-behandeling, voluit High Intensity Focused Ultrasound, dient als de ideale lifting voor verslapte huid in het gezicht en daarrond. Het is een non-invasieve behandeling die de huid op bepaalde plaatsen kan liften en strakker maken. Bij Vita Skin Therapy in Antwerpen focussen we op alles in verband met huidverbetering. Wanneer je bij ons een afspraak plant, wandel je achteraf weer buiten met een verfriste huid.

Ontdek de voordelen van een HiFu-behandeling bij ons instituut in Antwerpen

De HiFu-behandeling bij ons in Antwerpen werkt met ultrasone geluidsgolven die zorgen voor verstrakking van het weefsel. Een microneedling-behandeling biedt soortgelijke effecten. Bij deze behandeling heb je echter achteraf nog enkele dagen last van visuele gevolgen op de behandelde zone. Dit heb je bij een HiFu-behandeling bij ons instituut in Antwerpen niet. Om optimale resultaten te behalen, raden we je aan om deze behandeling tot tweemaal te herhalen. Aan de hand van de gewenste resultaten zullen wij een behandelingsplan opstellen.

Behandelingen

 

Op zoek naar de juiste producten voor jouw huid?

Bekijk onze shop

Welke zones kan je in Antwerpen laten aanpakken met een HiFu-behandeling?

Je kan een HiFu-behandeling laten uitvoeren voor je kaaklijn en om je wangen te contouren. Daarnaast kan HiFu voor je hals of dubbele kin ook een positief effect hebben. Heb je last van fijne lijntjes op je voorhoofd? Ook dan is een HiFu-behandeling bij Vita Skin Therapy in Antwerpen het antwoord! Graag brengen we je wel op de hoogte van de gevoeligheid van deze behandeling. Om de gevoeligheid te beperken, brengen we om te beginnen een verdovende crème aan. Na elke behandeling geniet je wel van een verbeterde huidspanning. Vraag bij onze huidtherapeute gespecialiseerd in huidverbetering om de behandeling toe te passen op de verslapte huid van de buik. Ook in deze zone is het effectief. Heb je ook interesse in een behandeling voor vaginale verjonging, dan vertellen we je er ook alles over.

Leer meer over huidverbetering

Indien je interesse hebt in huidverbetering en de mogelijke behandelingen die hiertoe leiden, kan je steeds bij Vita Skin Therapy cursussen volgen over huidverbetering. Wil je liever de effecten van deze behandelingen zelf ervaren en worstel je met verslapte huid rond je ogen? Probeer dan onze non-invasieve ooglidcorrectie. Voor vragen kan je steeds terecht bij ons team. Stuur een e-mail naar info@vitaskintherapy.be of bel naar 0470 62 70 03. Sta je al te popelen om Vita Skin Therapy een bezoek te brengen? Leg je afspraak online vast!