Behandelingen op maat
Superboost behandelingen
Verwijderen van huidafwijkingen
Huidpraktijk

Huidverbetering in Antwerpen

Maak een afspraak Contacteer ons

Huidverbetering is de specialisatie van onze huidtherapeut in het centrum van Antwerpen. Onze behandelingen draaien rond de meest optimale versie creëren van jouw gelaat. We focussen ons op de meest non-invasieve en effectieve manieren mogelijk. Bovendien geloven we ook dat huidverbetering niet alleen draait rond de juiste behandelingen en producten. Samen met onze huidtherapeut uit Antwerpen creëren we een gezonde levensstijl. Verbeter je gelaat door binnenin te beginnen.

Onze huidtherapeut maakt je wegwijs in huidverbetering bij ons in Antwerpen

In onze wereld van huidverbetering in Antwerpen is kennis macht. Daarom start onze huidtherapeut de behandelingen in Antwerpen vaak met een huidanalyse van Ikari. Op basis van deze informatie kijken we naar de beste behandelingen voor jou. Welke behandelingen zijn zekere aanraders bij Vita Skin Therapy?

Onze huidtherapeut biedt ook met plezier haar kennis tijdens de cursussen in Antwerpen. Leer alles over huidoptimalisatie tijdens een leerrijke opleiding bij ons instituut. Als je op zoekt bent naar een sterke verzorgingsroutine voor je huid, kunnen wij producten van het professionele merk Ikari aanraden. Deze zijn steeds verkrijgbaar in onze online Vita Skin shop.

Behandelingen

Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Op zoek naar de juiste producten voor jouw huid?

Bekijk onze shop

Reken op ons ruim aanbod

Huidverbetering stopt bij ons in Antwerpen niet bij de juiste producten en professionele behandelingen. We specialiseren ons ook in het verwijderen van tatoeages. Hiernaast zit je ook voor definitieve laserontharing helemaal goed bij Vita Skin Therapy. Klinkt onze visie en aanbod jou als muziek in de oren? Maak je afspraak alvast online en wij kunnen niet wachten om jou verder te helpen!