Behandelingen op maat
Superboost behandelingen
Verwijderen van huidafwijkingen
Huidpraktijk

Dankzij een gratis huidanalyse kunnen wij je vertellen wat de beste producten van Ikari zijn voor jouw huid. Bij Vita Skin Therapy bieden we je graag de kans om een beter beeld te krijgen van je complex. De analyse vertelt je niet alleen welk type huid je hebt, maar ook waar je probleemzones zitten. Op basis hiervan raden we je verzorgingsproducten van Ikari aan waar onze huidtherapeuten steevast achter staan.

Ontdek de beste producten van Ikari voor jouw huid

Het komt vaak voor dat je reeds een resem aan verzorgingsproducten gebruikt voor je huid. Hoe dan ook gebruiken veel mensen de verkeerde producten voor hun huid. Bij een Ikari-huidanalyse draait alles om huidverbetering. Begin met een schone lei door een fruitzuurpeeling uit te proberen. Goed begonnen is half gewonnen, toch? Niet alleen hebben ze een enorme meerwaarde in je anti-aging strategie, maar ook geniet je van huidvernieuwing. Ga je graag dat stapje verder? Probeer dan een HiFu-behandeling. Het lift de verslapte huid van je gelaat en hals. Draai tenslotte met een Superboost-behandeling enkele jaren terug op de klok zonder een zware cosmetische ingreep te laten uitvoeren. Dit is een optimale en pijnloze anti-agingbehandeling.

Behandelingen

Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Op zoek naar de juiste producten voor jouw huid?

Bekijk onze shop

Stel al je vragen aan onze huidtherapeuten in Antwerpen

Heb je specifieke vragen over jouw huidanalyse zoals een huidanalyse van Ikari? Stel ze allemaal tijdens je bezoek aan ons huidverbeteringsinstituut in Antwerpen. Wist je trouwens ook dat wij een Ikari gecertifieerde flagshipwinkel zijn? In onze online shop vind je onder andere een ruim aanbod aan schoonheidsproducten van dit merk, maar ook verzorgingsproducten van andere merken en zelfs make-up. Ontdek het hele aanbod! Stuur een e-mail naar info@vitaskintherapy.be of bel ons even op het nummer +32 470 62 70 03 voor bijkomende informatie.