Behandelingen op maat
Superboost behandelingen
Verwijderen van huidafwijkingen
Huidpraktijk

Ultieme anti-aging met Superboost

Maak een afspraak Contacteer ons

Geniet van een fris en zacht velletje dankzij onze Superboost van het bedrijf Reyu. Deze behandeling is niet pijnlijk en enorm efficiënt voor een anti-agingeffect. Het houdt je huid fris en de onderliggende spieren fris en jong. Naast huidverbetering geeft het je met elke behandeling een jongere verschijning. Dus worstel jij met fijne lijntjes of een verslapte hals? Probeer dan eens een Superboost-behandeling voor je gelaat of hals bij Vita Skin Therapy in Antwerpen centrum.

Ontdek de voordelen van een Superboost van Reyu bij ons instituut

De Superboost is één van onze vele gelaatsverzorgingen. Via infusie brengen we essentiële vitamines en mineralen in de huid. Deze hebben als uiteindelijk effect dat je huid zichtbaar zal verjongen. Deze behandeling van Reyu is geschikt voor jouw hals, gelaat, decolleté. Stemt dit niet compleet overeen met je wensen en verwachtingen? Neem dan een kijkje naar al de beschikbare behandelingen. Bij Vita Skin Therapy geloven we in het behandelen van huidziektes, zoals acne. De Superboost van Reyu is in staat dit immens te verbeteren. We raden aan steeds te starten met vier herhalingen van de Superboost, telkens met vier weken interval. Nadien is het het meest doeltreffend als je elke drie maanden een onderhoudsbeurt inplant. Indien je deze timeline volgt, zal je het langst genieten van je behandeling van Reyu. Ontdek hoe deze behandeling van Reyu in zijn werk gaat door verder te kijken op onze website of je vragen te stellen aan onze medewerkers.

Vertrouw op onze expertise

Heb je een speciaal event gepland en wil je je huid hier een prachtige gloed voor geven? Breng ons een à twee dagen op voorhand een bezoek voor de Superboost behandeling van Reyu. Wil je graag bijleren over de verzorging van je huid? Volg dan één van onze cursussen over huidverbetering. Indien je geïnteresseerd bent in een iets intensievere huidbehandeling, raden we je microneedling aan. Deze behandeling zorgt voor een toename van collageen. Bijgevolg geniet je van een gladde en frisse huid met minder fijne lijntjes.

Behandelingen

 

Op zoek naar de juiste producten voor jouw huid?

Bekijk onze shop

Start jouw behandeling

Wil je graag een Superboost-behandeling volgen voor je gelaat of hals bij Vita Skin Care! Maak nu je afspraak of contacteer ons voor eventueel bijkomende informatie via het telefoonnummer: 0470 62 70 03.. Heb je nog vragen voor je je bezoek plant bij onze huidtherapeut? Stel ze gerust door een e-mail te sturen naar info@vitaskintherapy.be.