Ons verhaal

Welkom bij VITA Skin Therapy!

Vita Skin Therapy is een instituut voor huidverbetering in combinatie met een gezonde levensstijl en alternatieve geneeskunde. wij van Vita skin benaderen alles vanuit het gegeven Body, Mind and Soul! 

Vita Skin legt de focus op verbetering en verzorging van ieders huid en het creëren van huidverjonging van binnen en buiten uit. Samen staan wij in voor de beste behandelingen, therapieën en de meest kwalitatieve producten.  

Onze dagelijks bezigheden bestaan uit behandelingen dat voornamelijk gericht is op  anti-aging en huidverbetering daarnaast richten wij ons ook op  de volgende huidaandoeningen: acne, rosacea, couperose, pigmentatie, moedervlekken en ouderdomsvlekken verwijderen.

Dit enkel met machines die wetenschappelijk bewezen hebben dat ze doen waarvoor ze instaan deze zijn tevens medische gecertificeerd en  goedgekeurd. Daarnaast houden wij ons ook voor een grote deel bezig met een gezonde levensstijl, alternatieve geneeskunde chakra's en orthomoleculaire therapie.

Darmen staan aan de basis van de gezondheid, een gezonde huid en gewicht, Daarom is de aanpak vanuit de basis ook essentieel. Voor verbetering van de huid hebben wij de juiste bouwstoffen van binnenuit nodig. Daarom werken wij met voeding en beauty supplementen, die niet alleen veel voor je gezondheid en vitaliteit kunnen betekenen maar ook voor uw huid. Ook houden wij rekening met verschillende factoren van de hormonen van binnenuit bij onze aanpak en huidanalyses.

Onze webshop biedt een scala goede skincare producten aan van o.a. Ikari, ervaren gerespecteerde dermatologen hebben deze huidverzorgingsproducten ontwikkeld en getest.

Voor een huidverjonging en vitaliteit van binnenuit kunt u terecht bij onze afdeling gezondheid. Daar worden onze organic supplementen, detox thee gezonde eiwitten shake en overige gezonden green en matcha poeders aangeboden.

Indien je vragen hebt over uw gelaatsverzorging, huidproblemen of gezonde voeding gebaseerd op body, mind en soul theorie , schroom dan niet om ons te contacteren.

Wij bieden vrijblijvend advies aan!

Veel liefs, 

 Issy Yaakoubi

Team

 

Issy - Esthetisch Deskundige

Issy - Esthetisch Deskundige

​Ik startte na mijn hogeschool studies in de ‘zakelijke en juridische dienstverlening’ als zakelijk- juridisch adviseur bij overheidsinstellingen.⁣

Toch lag mijn hart meer bij de gezondheid en beauty branche en ik besloot mij om te scholen tot ‘esthetische deskundige’. ⁣

Er volgde een hele reeks extra opleidingen waar ik vooral ook de praktische kant kon leren van peelings, dermapen, lasers en meso-technieken.⁣

⁣Andere diploma’s volgden: na natuurvoeding en sportvoeding ook zelfs afslankconsulente.⁣

⁣Bij VITA Skin Therapy hou ik mij bezig met pure huidverbetering, en dat zo breed mogelijk: analyses, behandelingen én voedingsschema’s. Ik ontwikkel ook nieuwe technieken mbt huidverbetering en geef opleidingen op het gebied van DNA huid analyses en gezonde voeding. ⁣

Basis uitgangspunt is steeds: blijvend technieken verfijnen en personaliseren voor elke klant. Mijn voornaamste specialisatie is trouwens acné en rosacea.⁣

Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel van onze gezondheid in voeding ligt. Elke dag zie ik mensen op mijn behandeltafel die last hebben van een geïrriteerde huid of roodheden of huidaandoeningen waarvan ze de oorzaak niet kennen.⁣

Mijn doel is om van huidverzorging een totaalpakket te maken, waar we niet alleen zorgen voor de buitenkant, maar ook vanaf de binnenkant werken.⁣

Dr. Stéphanie Linders

Dr. Stéphanie Linders

Mijn naam is Dr. Stéphanie Linders, arts in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde.

Je kan bij mij terecht voor esthetische behandelingen, advies rond huidverbetering en anti-aging. Mijn doel als esthetisch arts is om jou beter in je vel te doen voelen. Ik hecht hierbij veel waarde aan natuurlijke resultaten aan de hand van een individueel behandelplan en neem daarbij graag de tijd om mijn patiënten te leren kennen. Samen bekijken we de verschillende opties en beantwoord ik al je vragen.

Ik vind het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken en hiervoor volg ik regelmatig opleidingen, workshops en congressen in zowel binnen- als buitenland.

Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten.

Tot snel,

Dr. Stéphanie Linders

Senna - Huidtherapeut

Senna - Huidtherapeut

Mijn naam is Senna, huidtherapeut in opleiding. Mijn doel is mensen te helpen een optimale gezondheid te creëren zowel van binnen als buiten uit. Dit door middel van de juiste voeding, beweging en huidverzorging aan te bieden.

Dr. Aicha - Esthetisch Arts

Dr. Aicha - Esthetisch Arts

Esthetische arts