Ons verhaal

Welkom bij VITA Skin Therapy!

Vita Skin Therapy is een instituut voor huidverbetering in combinatie met een gezonde levensstijl en alternatieve geneeskunde. wij van Vita skin benaderen alles vanuit het gegeven Body, Mind and Soul! 

Vita Skin legt de focus op verbetering en verzorging van ieders huid en het creĆ«ren van huidverjonging van binnen en buiten uit. Samen staan wij in voor de beste behandelingen, therapieĆ«n en de meest kwalitatieve producten.  

Onze dagelijks bezigheden bestaan uit behandelingen dat voornamelijk gericht is op  anti-aging en huidverbetering daarnaast richten wij ons ook op  de volgende huidaandoeningen: acne, rosacea, couperose, pigmentatie, moedervlekken en ouderdomsvlekken verwijderen.

Dit enkel met machines die wetenschappelijk bewezen hebben dat ze doen waarvoor ze instaan deze zijn tevens medische gecertificeerd en  goedgekeurd. Daarnaast houden wij ons ook voor een grote deel bezig met een gezonde levensstijl, alternatieve geneeskunde chakra's en orthomoleculaire therapie.

Darmen staan aan de basis van de gezondheid, een gezonde huid en gewicht, Daarom is de aanpak vanuit de basis ook essentieel. Voor verbetering van de huid hebben wij de juiste bouwstoffen van binnenuit nodig. Daarom werken wij met voeding en beauty supplementen, die niet alleen veel voor je gezondheid en vitaliteit kunnen betekenen maar ook voor uw huid. Ook houden wij rekening met verschillende factoren van de hormonen van binnenuit bij onze aanpak en huidanalyses.

Onze webshop biedt een scala goede skincare producten aan van o.a. Ikari, ervaren gerespecteerde dermatologen hebben deze huidverzorgingsproducten ontwikkeld en getest.

Voor een huidverjonging en vitaliteit van binnenuit kunt u terecht bij onze afdeling gezondheid. Daar worden onze organic supplementen, detox thee gezonde eiwitten shake en overige gezonden green en matcha poeders aangeboden.

Indien je vragen hebt over uw gelaatsverzorging, huidproblemen of gezonde voeding gebaseerd op body, mind en soul theorie , schroom dan niet om ons te contacteren.

Wij bieden vrijblijvend advies aan!

Veel liefs, 

 Issy Yaakoubi